חמאדה ואח' נ' אחמד נאסר בע"מ - רשת מסעדות תידלוק

: | גרסת הדפסה
תא"מ
בית משפט השלום קריות
2855-04
24.11.2009
בפני :
דאוד מאזן

- נגד -
:
1. עדנאן חמאדה
2. חאלד חמאדה
3. אחמד חמאדה
4. סובחי חמאדה

:
אחמד נאסר בע"מ - רשת מסעדות תידלוק
החלטה

החלטה

למרות מאמצי המומחה בפעם הקודמת , הנה נמצאים אנו "בשידור חוזר" בכל הקשור לבדיקה בדבר קיומה של פלישה תת קרקעית.

אני מסמיך את המומחה מר זידאן סוהיל, לבצע בדיקה בדבר קיומה של פלישה תת קרקעית ולצורך כך יהיה עליו לשכור שירותיו של מחפרון וקבלן לעבודות עפר ובשכרו יישאו התובעים בלבד ושכר המומחה והקבלן כבר מופקד בתיק בית המשפט.  

לאור העובדה שבתשובות לשאלות ההבהרה מיום 20/5/08 ציין המומחה כי הוא לא קבלן לעבודות עפר ואין לו את הכלים, כעת בית המשפט מסמיך אותו לשכור שירותיו של קבלן לעבודות עפר, אשר יבצע את החפירה ובעלות הקבלן ובשכרו של המומחה יישאו התובעים ושכרם כבר מובטח בתיק בית המשפט.

 

על כן, מר סוהיל זידאן מתבקש לשכור שירותיו של קבלן לעבודות עפר, במחיר סביר ויודיע לתיק בית המשפט על שכרו של קבלן לעבודות עפר וכן את שכרו של המומחה בגין העבודה הנוספת. הסכום שיידרש, ישולם למומחה, הן בגין שכר טרחת הנוספת והן בגין עלות קבלן לעבודות עפר אשר יבצע את החפירה, מראש ולפני ביצוע הבדיקה התת קרקעית.

 בשלב זה ולאחר ששמעתי את הצדדים, נראה לי נכון וצודק לבצע חפירה לעומק של מטר וחצי לאורך הגבול התת קרקעי ובסיום החפירה יבחן המומחה אם קיימת פלישה תת קרקעית או לא ובתום הבדיקה מתבקש הקבלן לעבודות עפר להחזיר את המצב לקדמותו.

המומחה יודיע לצדדים מתי הוא מתכוון לבצע את הבדיקה מראש כדי שיתאפשר למי מהם להיות נוכח בבדיקה .

חוות דעת משלימה מטעם המומחה בכל הקשור לקיומה של פלישה תת קרקעית תוגש תוך 60 ימים מהיום.

המזכירות תשלח את ההחלטה לידי המומחה והצדדים.

 לתזכורת ומעקב ליום 25/1/2010 .

ניתנה היום, ז' כסלו תש"ע, 24 נובמבר 2009, בהעדר הצדדים.

הוקלד על ידי ....... התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>